Gold Cross

Κατηγορίες Θεμάτων

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ 2017

Translate

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

28. ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΑΛΛΑΓΗΣ ΦΥΛΟΥ


(ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΠΟΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΑ ΠΡΟΔΡΟΜΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ)

Έκπληκτος και εμβρόντητος, έμαθα χθες (10 Οκτ 17) το νέο νομοσχέδιο που ψήφισε η Ελλάδα για την αλλαγή φύλου. Ακόμα ένα σημείο που δείχνει πως Κοινωνία και Ορθόδοξο Χριστιανικό πνεύμα πλέον δεν συμπορεύονται. Η Ελλάδα των  αγώνων, των αξιών και των θεσμών, γίνεται ΞΑΝΑ παρανάλωμα εξωγενών σκοπιμοτήτων που θέλουν να συνθλίψουν την ακεραιότητά της και το τι πρεσβεύει για το Παγκόσμιο γίγνεσθαι. Οι νυν άρχοντες στην Ελλάδα, με αντίλυτρο την καρέκλα και την εξουσία, που αυτή κατοχυρώνεται και διασφαλίζεται με ψήφους, προσπάθησαν με αυτό το νομοσχέδιο, να κερδίσουν τον ενθουσιασμό και την στήριξη, μιας μικρής μερίδας ομάδων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Στην προσπάθεια τους αυτή, έφεραν και μεγάλωσαν το χάσμα της Κοινωνίας και της αγίας μας Εκκλησίας.

Πριν προχωρήσουμε σε βαθύτερη ανάλυση, πάμε πρώτα να δούμε τι λέει συνοπτικά το νομοσχέδιο:

«…Το νομοσχέδιο αυτό θα επιτρέπει στους ανθρώπους να αλλάξουν την σεξουαλική τους ταυτότητα, από τήν ΑΝΗΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ!!! των 15 ετών, χωρίς ιατρική θεραπεία αλλά με ιατρική γνωμάτευση και την σύμφωνο γνώμη των γονέων. Το σχέδιο νόμου αναφέρει ότι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα να ζητήσουν νομική αλλαγή φύλου δύο φορές και πως οι αιτούντες δεν πρέπει να είναι παντρεμένοι. Ένα δικαστήριο θα κρίνει το αίτημά του…».

Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή αναγνωρίζει νομικά μόνο όσους έχουν διαγνωστεί με δυσφορία φύλου (γνωστή ως Διαταραχή Ταυτότητας Φύλου) και υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Όπως είδαμε και στην ενότητα «…ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΚΑΙ ΘΕΙΟΙ ΝΟΜΟΙ…», η οποία χωρίζεται σε 3 επιμέρους ενότητες, (μπορείτε αν θέλετε να την δείτε, να την ανατρέξετε στις ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ – ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ), στο ερώτημα ποιους νόμους πρέπει να εφαρμόζει ΠΙΣΤΑ ο άνθρωπος αυτή δεν είναι άλλοι από τους Θείους Νόμους.

Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του απ. Παύλου «…όσοι εξαρτώνται από τα έργα του νόμου είναι κάτω από κατάρα…» Γαλ. (3, 10) αλλά και στους Γαλ. (2, 16) «…από τα έργα του νόμου δε θα δικαιωθεί καμιά σάρκα…».

Οποιοσδήποτε νόμος που αντιβαίνει στη θεία διδασκαλία είναι κάτω από κατάρα. (ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΚΑΤΑΡΑ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΧΙ…ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ)

Οι νόμοι/διατάξεις μιας κοινωνίας, πρέπει να χαρακτηρίζονται από «φόβο Θεού» διαφορετικά το αποτέλεσμα θα είναι καταστροφικό όχι μόνο για την κοινωνία, αλλά και κατ’ επέκταση στον άνθρωπο σαν προσωπικότητα και ξεχωριστή οντότητα.

Οι πολιτικοί φέρουν την μεγαλύτερη ευθύνη στην κατρακύλα ενός κράτους, γιατί όσο ψηφίζονται νόμοι, που δεν διέπονται από τις διδασκαλίες και τις παραδόσεις της εκκλησίας μας, τότε περισσότερο σαν έθνος απεμπολούμε την αγάπη μας προς το Θεό και τότε ουαί και αλλοίμονο μας.

Αν τα πρόβατα δεν αποδίδουν στην παραγωγή, παρά τις μεθοδεύσεις και τις εναλλακτικές που έχει χρησιμοποιήσει ο βοσκός, τι πιστεύετε θα κάνει στο τέλος ο βοσκός; Θ’ αναγκαστεί να οδηγήσει τα πρόβατα του στο σφαγείο για σφαγή, γιατί ήσαν ανεπαρκή και ζημιογόνα. Κάπως έτσι πρέπει να φανταζόμαστε την οργή του Θεού.

Αποφάσεις που δεν συνάδουν με το θέλημα του Θεού, προκαλούν τη λύπη και σε εκτενή βάση θα προκαλέσουν και την οργή του Θεού, που βλέπει το πλάσμα Του, να αποστατεί και να απομακρύνεται από το θείο θέλημά Του, που δεν είναι άλλο, παρά η ίδια η σωτηρία του ανθρώπου. Ο Θεός σού δίνει την ελευθερία σου, να πράξεις όπως βούλεσαι, αλλά όπως ο κάθε πατέρας νουθετεί τα παιδιά του και στην εσχάτη τα τιμωρεί προς παραδειγματισμό, έτσι και ο Θεός ως Πατέρας μας, θ’ αναγκαστεί να μας τιμωρήσει για να μας φέρει «εις εαυτόν», «εις αφύπνισιν» γιατί αν δεν καταφέρει να μας αφυπνίσει, για να σωθούμε, τότε η Πρόνοια του Θεού, μπορεί να επιτρέψει του «μη ζην», για να μην οδηγηθούμε σε μεγαλύτερο παρανάλωμα.

Ο κάθε άνθρωπος για να μην παρεξηγηθώ, έχει το αναπόσπαστο δικαίωμα να κάνει ότι θέλει στη ζωή του και εμείς που πλαισιώνουμε και πλαισιωνόμαστε από ανθρώπους να σεβόμαστε τις επιθυμίες του καθενός, μέσα σε μια κοινωνία αγάπης και κατανόησης. Αυτό όμως ΔΕΝ σημαίνει πως πρέπει οι φιλοδοξίες και οι πεποιθήσεις της κάθε διαφορετικής τάξης ανθρώπων, πρέπει κατοχυρώνονται δια νόμου, γιατί σαν έθνος, θα επωμιζόμαστε και τα κρίματα της όποιας παράταξης που επιθυμεί να υιοθετήσει τον δικό της εσφαλμένο τρόπο ζωής

Ως χριστιανοί είμαστε πρεσβευτές και υπερασπιστές της Αλήθειας. Πρέπει να σιωπούμε όταν πρέπει αλλά και να βροντοφωνάξουμε όταν οδηγούμαστε σε μια κατάσταση χειρότερη.
Ας προχωρήσουμε στην ανάλυση και στην δική μου αν θέλετε ταπεινή χριστιανική προσέγγιση. Γιατί ένας νόμος τέτοιας φύσεως θεωρείται αντιχριστιανικός και συνάμα απορρίπτει ο ίδιος, την δική του νομική υπόσταση.

Α’ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ – Η ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 15


Επιτρέπει από την ηλικία των 15, τον κάθε νέο, να οριοθετεί, αλλοιώνοντας ή μη, τις τάσεις της κατ’ εξοχήν φύσεως του.

Την ώρα που τα παιδιά της ΤΡΥΦΕΡΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ηλικίας των 15, κυριαρχεί ο παρορμητισμός, η μη σωφροσύνη, τα πλείστα βρίσκονται και είναι κάτω από την κηδεμονία των γονιών τους, τους επιτρέπουν να καθορίσουν αποφάσεις που μπορεί να είναι ενάντια στη φύση τους.

Τα παιδιά σ’ αυτήν την ηλικία δεν κρίνονται ικανά για οδήγηση, να καπνίσουν, να ξενυχτίσουν, να δουν γυμνό ή να δουν σκηνές τρόμου, να ασχοληθούν με χαρτοπαιγνία, να εργασθούν χωρίς γονική συναίνεση, ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ικανά ν’ αλλάξουν φύλο αν το επιθυμούν.

Χρησιμοποιούν οι υποστηρικτές της ιδέας αυτής, την πρόφαση, πως είναι καλό για τη ψυχική τους υγεία, αλλά συνταυτοχρόνος αγνοείται ή αν θέλετε αδιαφορείται, η ψυχολογική υγεία του straight ή του ασέξουαλ 15χρονου, που ψάχνεται γιατί δεν ξέρει, δεν γνωρίζει τον εαυτό του.

Πώς αδιαφορείται; Όταν θα του εμφανίζεται μπροστά του ένας δίμετρος μουσάτος, με την τρίχα έξω και να του λέει «…Γεια σου παιδί μου είμαι η Άννα…», την ψυχοσύνθεση και τα συναισθήματα αυτού του παιδιού, που θα αλλοιώνονται, δεν ενδιαφέρει κανένα;

Αυτός ο μικρός θα πρέπει ή δεν πρέπει ν’ απαντήσει «…Γεια σου Άννα…»; Αυτά είναι τα πρότυπα που προσπαθείτε να προωθήσετε; Αυτές είναι οι «προχώ» διατάξεις που θέλετε να υλοποιήσετε;

Την ώρα που ο απ. των εθνών Παύλος εφιστά ιδιαίτερη προσοχή εις τους νέους να έχουν «σωφροσύνη», που θα τους κρατήσει, εντός του δρόμου του Θεού, ερχόμαστε, να μεθοδεύσουμε την ελευθερία των νέων, που την στιγμή που βρίσκονται ακόμα υπό την χαλιναγώγηση της δικής τους ελευθερίας, του μη και του πρέπει, ερχόμαστε να τους καθορίζουμε να παίρνουν αποφάσεις, αρμονίας φύσης και βούλησης. 

Β’ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ – ΑΓΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Ένα άλλο παράδοξο της ετσιθελιστικής τάσης αυτού του νόμου, είναι την στιγμή που η βούληση και οι απόψεις των νέων φιμώνονται σε τέτοια ηλικία, καθώς επίσης και η νομοθεσία δικαιώματος ψήφου, δίνεται  18 και άνω, έρχονται τώρα να επιτρέψουν την ασελγή νομοθεσία αλλαγής φύλου από την ηλικία των 15 ετών, παραβαίνοντας οι ίδιοι τις δικές τους νομοθετικές διατάξεις.

Είδατε όλοι σας, στο πρόσφατο δημοψήφισμα, περί απόσυρσης της Ελλάδας από μέλος του Ενιαίου Ευρωπαϊκού Νομίσματος, που ψηφίστηκε με πανελλαδικό δημοψήφισμα, κατά της παραμονής της Ελλάδας και θα καθόριζε περαιτέρω το μέλλον του τόπου. Παρόλο που η πλειοψηφία του λαού, την οποία αποτελούσαν περισσότερο οι νέοι, και οι οποίοι ήσαν αυτοί που θα επωμίζονταν όλο το βάρος του οικονομικού κλυδωνισμού που θα επέρχεττω στην Ελλάδα, εντούτοις αγνόησαν τη ψήφο του Ελληνικού λαού (την ψήφο των νέων) και έκαναν αυτό που κάποιοι άλλοι ήθελαν.

Και τώρα, δίνεται το δικαίωμα στους νέους, την στιγμή που οι άρχοντες της Ελλάδας έδειξαν πως δεν τους εμπιστεύονται, δεν τους υπολογίζουν, τους αγνοούν, τώρα τους επιτρέπουν μέσω του νεανικού παρορμητισμού τους, να επιλέξουν φύλο! Μήπως όλα αυτά γίνονται για να μπουρδουκλώσετε την αυθεντία και την λεβεντιά τούτου του τόπου; Μήπως προσπαθείτε να αλλοιώσετε καθετί γνήσιο και αυθεντικό που έμεινε κατάλοιπο σ’ αυτόν τον τόπο, για να σβήσετε μ’ αυτό τον τρόπο το μέλλον του τόπου; Μήπως πιστεύετε πως μια αλλοιωμένη κοινωνία και συνάμα νεολαία, θα σας αφήσει περισσότερο χρόνο στην καρέκλα της εξουσίας;

«…Απολώμαμεν, παρανηλώμεθα…» Αριθμ. (17, 27) Γίναμε περίγελως των εχθρών μας, των εθνικιστών και των δαιμόνων. Τα κρίματα όλα αυτά της αποσύνθεσης ενός έθνους δεν θα τα επωμιστεί ο φουκαριάρικος λαός, που φτωχοζεί και αργοπεθαίνει, για να κάθεστε εσείς ν’ αναλώνεστε με νομοσχέδια περί φύλου.

Για τη δική μας παραφροσύνη που ερμηνεύεται ως των "νοήμων παραφροσύνη", θα σας θυμίσω τα λόγια του Μ. Αντωνίου, που ανάμεσα στα αποφθέγματά του, έχει πει το εξής:

«…ἔρχεται καιρός, ἵνα οἱ ἄνθρωποι μανῶσι καὶ ἐπ' ἂν ἴδωσί τινα μὴ μαινόμενoν, ἐπαναστήσονται αὐτῷ λέγοντες ὅτι σὺ μαίνῃ διὰ τὸ μὴ εἶναι ὅμοιον αὐτοῖς…».

Δηλ. θα’ ρθει καιρός κατά τον οποίον οι άνθρωποι θα τρελαθούν, κι αν δουνε κάποιον που δεν είναι τρελός, και δεν κάνει ότι και αυτοί, θα επαναστατήσουνν εναντίον του, θα του επιτεθούν και θα του πουν, είσαι τρελός, λέγοντας τον τρελό, γιατί δεν είναι όμοιός τους.

Γ’ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ – Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ




Στην οικουμενική Σύνοδο της Νίκαιας αποφασίστηκε ο εξής κανών Α’:

«… Εἴ τις ἐν νόσῳ ὑπὸ ἰατρῶν ἐχειρουργήθη, ἢ ὑπὸ βαρβάρων ἐξετμήθη, οὗτος μενέτω ἐν τῷ κλήρῳ. Εἰ δέ τις ὑγιαίνων ἑαυτὸν ἐξέτεμε, τοῦτον καὶ ἐν τῷ κλήρῳ ἐξεταζόμενον, πεπαῦσθαι προσήκει· καὶ ἐκ τοῦ δεῦρο, μηδένα τῶν τοιούτων χρῆναι προάγεσθαι. Ὥσπερ δὲ τοῦτο πρόδηλον, ὅτι περὶ τῶν ἐπιτηδευόντων τὸ πρᾶγμα, καὶ τολμώντων ἑαυτοὺς ἐκτέμνειν εἴρηται· οὕτως, εἴ τινες ὑπὸ βαρβάρων, ἢ δεσποτῶν εὐνουχίσθησαν, εὑρίσκοιντο δὲ ἄλλως ἄξιοι, τοὺς τοιούτους εἰς κλῆρον προσίεται ὁ κανών…».

Η απόφαση αυτή συνεκλήθη υπό του Αυτοκράτορος των Ρωμαίων Κωνσταντίνου του Μεγάλου εν Νικαία της Βιθυνίας το 325 μ.Χ.

Τι λέει εδώ εν συντομία ο Α’ Κανών της Α’ Οικουμενικής Συνόδου;
Όσοι υγιαίνοντες προβούν στον ευνουχισμό, χωρίς να χρήζουν λόγοι υγείας, είτε υπέστησαν μεθοδεύσεις βαρβαρότητας και βασάνων, τότε ΟΛΟΙ αυτοί που προέβησαν σ’ αυτήν την άσελγη πράξη δεν ΜΕΝΟΥΝ πια «…εν τω κλήρω...» δηλ. δεν αποτελούν πλέον μέρος του σώματος της αγίας μας Εκκλησίας.

Τι σημαίνει αυτό; Είναι πλέον ξένο σώμα. Χάνουν τα Χαρίσματα που δίνονται στον άνθρωπο, εκ του αγίου Βαπτίσματος, στοιχείο ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ για να μας καταστήσει, συγκληρονόμους της Βασιλείας του Θεού.  Φοβερό!!!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;

Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ!!! Το να ζούμε «εν Θεώ», είμαστε αθάνατοι, ελεύθεροι, άτρωτοι, ισχύοντες, αγωνιστές, ΝΙΚΗΤΕΣ, ΖΩΝΤΕΣ!

ΧΩΡΙΣ το ΧΡΙΣΤΟ είμαστε νεκροί, υπόδουλοι, ηττημένοι, βασανισμένοι, «παρανηλώμεθα», εις τον Άδη κατερχόμενοι.

Δηλαδή η ετσιθελική και η παράφρων απαίτηση του ανθρώπου ν’ αλλάζει τη φύση του, ανάλογα με της σαρκικές του ορέξεις, με τη μέθοδο του ευνουχισμού, τον καθιστά, ξένο σώμα. Ζει χωρίς Θεό, ως αποστάτης και χρειάζονται μετέπειτα, μεγάλος αγώνας και χρονοβόρα διαδικασία για να ξανα-ενταχθεί εντός του Σώματος της Εκκλησίας.

ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΧΡΙΣΤΟ = ΘΑΝΑΤΟΣ (ΔΕΝ ΧΩΡΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ)

Όσοι πιστεύετε πως η ζωή εν Θεώ χαρακτηρίζει τους αδύνατους και τους κοινωνικά αναπροσάρμοστους κάνετε ένα ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ λάθος. Η ζωή εν Θεώ αναδεικνύει τους λεβέντες και τους αγωνισθέντες. Τους θυσιάζοντες ανθρώπους για τον άνθρωπο. Τους στερούντες, για να περνούν άλλοι καλά, τους εμπτυζόμενους για να καπιλεύονται κάποιοι άλλοι. Δεν θα προχωρήσω περισσότερο, μπορείτε να δείτε την ενότητα «…ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ…».


Για τους πονηρούς που θα τολμήσουν να επικαλεστούν το χωρίο (19, 12) στο κατά Ματθαίο ευαγγέλιο που λέει «…εἰσὶ γὰρ εὐνοῦχοι οἵτινες ἐκ κοιλίας μητρὸς ἐγεννήθησαν οὕτω. καὶ εἰσὶν εὐνοῦχοι οἵτινες εὐνουχίσθησαν ὑπὸ τῶν ἀνθρώπων, καὶ εἰσὶν εὐνοῦχοι οἵτινες εὐνούχισαν ἑαυτοὺς διὰ τὴν βασιλείαν τῶν οὐρανῶν. ὁ δυνάμενος χωρεῖν χωρείτω…» για να ρίξουν στάχτη στα μάτια για τον ευνουχισμό, έχω να τονίσω το εξής:

Ο δρόμος της σωφροσύνης και της αγνότητας δεν πετυχαίνεται μέσα από την ευνουχισμό!!! «Ευνούχοι της βασιλείας του Θεού» το Ευαγγέλιο εννοεί ότι κάποιοι αγωνίσθηκαν κατά της εμφύτου ορμής, αυτοπροαιρέτως απέχοντες από τον γάμον και ζουν ισοβίως αγνοί και παρθένοι…».

Δ’ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ – ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΥΛΟΥ


Το ν’ αποφασίζει κάποιος αυθαίρετα και με βάση το δικό του γνώμονα, ν΄ αλλάζει φύλο έχει ως αντίκτυπο, στην αρμονία της κοινωνικής συνύπαρξης, της κοινωνικής συμβίωσης.

Ο άνθρωπος αλλάζοντας το φύλο του δεν ξεφεύγει από το παρελθόν του, ούτε και η δήλωση του νέου του φύλου τον καθιστά άτομο με τις ιδιότητες του νέου φύλου, που ο ίδιος επέλεξε. Το να δηλώσω ότι είμαι κάτι αντίθετο από τη φύση μου, δεν σημαίνει κιόλας ότι είμαι.  

Το να θέλω από άντρας να γίνω γυναίκα, για τα δικά μου καπρίτσια, εκτός του ότι δεν αποδέχομαι τη φύση μου, όπως μ’ έπλασε ο Θεός, γιατί ο Θεός στη γέννηση αναφέρει ξεκάθαρα ότι «…εδημιούργησεν απ' αρχής άνδρα και γυναίκα…» Γεν. (2, 7), ούτε ετερόφυλους, ούτε διζυγωτικούς, ούτε τρανσέξουαλ ούτε τίποτα απ’ όλα αυτά, που ο «προχωρημένος» και «πρωτοπόρος» άνθρωπος του 2017 έχει θεσμοθετήσει.

Η υπέρμετρη ελευθερία του ανθρώπου έχει οδηγήσει τον άνθρωπο στην ασυδοσία, του απολυταρχισμού, στον αυταρχισμό, και έχουν φουσκώσει από  περηφάνεια τον σύγχρονο κενόδοξο άνθρωπο.

Αυτή η ελευθερία που μας δόθηκε, ή που χορηγήθηκε αν θέλετε από το Θεό στον άνθρωπο, την μετατρέψαμε σε υποδούλωση και ενεχειρία στον μνησίκακο εχθρό της ανθρωπότητας διάβολο. Προτιμήσαμε την φιλήδονη ζωή, των σαρκικών απολαύσεων και ορέξεων, παρά την πνευματική ζωή, του δίνω «αίμα» για να πάρω «πνεύμα». Περιπατούμε ως άλλοι θεοί, οριοθετώντας και καταργώντας νόμους και φραγμούς που έδωσε ο ίδιος ο Θεός, όχι για να μας υποδηλώσει, αλλά να μας καταστήσει ελεύθερους, Ζώντες, Αναστηθέντες.

Ελευθερία δεν είναι θα νομοθετείς την παράνοια και την αφροσύνη, ελευθερία είναι να κατακλύζεσαι από την Χάρη του Θεού, ζώντας εν Θεώ, τότε είσαι βασιλιάς και κληρονόμος, όχι επίγειων παλατιών και εξουσίας, αλλά της ίδιας της ατελεύτητης εις τον αιώνα, ουράνια Βασιλείας.

Έχουμε αλλοιώσει τις αξίες που μας διέπουν σαν άνθρωποι, νομιμοποιώντας και την ανομία. Έχουμε πιάσει πάτο, γιατί έχουμε αποστατήσει από το Θεό! Ζούμε και εργαζόμαστε «ερήμην Θεού» και αυτό βοηθά τον διάβολο να συμπαρασύρει ακόμη περισσότερους στον όλεθρο και στην καταστροφή. Εντασσόμαστε χωρίς να το καταλάβουμε οι περισσότεροι στην στρατιά του πονηρού, που θα τολμήσει, να τα βάλει με το «…Θεό των θεών…». Τότε η ανοχή του μακρόθυμου Θεού θα τελειώσει και θα αφανίσει όλους αυτούς που συντάχθηκαν με το μνησίκακο εχθρό της ανθρωπότητας. Ζούμε τα Προδρομικά χΧόνια του ΑντιΧρίστου, τα προδρομικά χρόνια του θηρίου της Αποκάλυψης.

ΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΔΡΟΜΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ



Το νομοσχέδιο αυτό δεν είναι η κατακλείδα, ο πάτος, όχι! Θα ακολουθήσουν κι άλλα!!! Θα ακολουθήσει τώρα η νομοθεσία της τεκνοποίησης από άτομα του ιδίου φύλου, (είδη θεσμοθετήθηκε στην Γερμανία), η αποχαύνωση σε τελειωτικό βαθμό της νεολαίας, που θα επιφέρει και τη ΜΗ βιωσιμότητα του κράτους κοκ.

Θα μου πείτε τώρα τι άλλο έχουμε ως σημάδι των προδρομικών χρόνων του αντι Χρίστου;

1. Η κωδικοποίηση του ανθρώπου που στο τέλος θα επιφέρει το χάραγμα
2. Ο νόμος της συνύπαρξης και συγκατοίκησης δύο ομοφυλόφιλων
3. Ο νόμος πλέον παντρειάς δύο ατόμων του ιδίου φύλου.
4. Οι εκτρώσεις – Ο άνθρωπος έγινε και «Δημιουργός», παίρνει το δικαίωμα στα χέρια του ν’ αφαιρέσει ζωές.
5. Ο νόμος για αποτέφρωσης των νεκρών αντί της χριστιανικής ταφής τους. 
6. Ο νόμος για πολιτικό γάμο
7. Οι καινούριες ψηφιακές ταυτότητες με τα κέρατα
8. Το κατά καιρούς σχίσμα που δημιουργείται εντός της ίδιας της Εκκλησίας, μνημονεύω δεν μνημονεύω το Δεσπότη κοκ
9. Η μη διδασκαλία των θρησκευτικών στα σχολεία. Δηλ. την στέρηση απ’ ότι πιο πολυτιμότερο μπορεί ν’ αποκτήσει ο άνθρωπος, το Θεό, τον «…κυριεύον ζωής και θανάτου...»
10. Κάθε 3 δευτερόλεπτα 1 παιδί πεθάνει από πείνα, ενώ έχουν δαπανηθεί 20 δισεκ. για τροφές (ζώα) και 12 δισεκ για κολόνιες.
11. Σεξουαλική αποχαλίνωση – ξεκίνησε σαν απελευθέρωση και επανάσταση και κατέληξε υποδούλωση και παραλήρημα. Με την έλευση του αντίχριστου θα απογειωθούν και θα δοξάζονται τα πάθη της σάρκας, παιδάκια στα σχολεία, θεωρούν επιτακτικό πλέον να απολέσουν την παρθενία τους, για να μην στιγματιστούν. Αχ Θεέ μου που έχουμε φθάσει!!!
12. Διάλυση των δεσμών μεταξύ ανθρώπων. Καταργείται το τρίπτυχο πίστη – πατρίδα – οικογένεια. Για επιτευχθεί αυτό, χρησιμοποιούνται ποίκιλες μέθοδοι όπως: a. Mass media, β. Κινηματογράφος, γ. Λαθρομετανάστες, δ. Παγκοσμιοποίηση κοκ
13. Η πίστη – Το μίσος στο πρόσωπο του Χριστού φθάνει σε επίπεδα σχιζοφρένειας. Είδατε τέτοιο πόλεμο σε άλλες θρησκείες; Όπως Σίβα, Βισνού, (κινέζικες θρησκείες, ασιατικές) Μωάμεθ. Όχι βέβαια! Ξέρει ποιον φοβάται ο διάβολος! Φοβάται τον ένα και μοναδικό Θεό, τον Θεό της αγάπης!

Όλα αυτά είναι σημάδια το ότι «…ψυγήσεται ἡ ἀγάπη τῶν πολλῶν…» Ματθ. (24, 12), παγώνει η αγάπη των ανθρώπων! και κόσμος χωρίς αγάπη, είναι ένας κόσμος χωρίς Θεό!

Αν γινόταν δημοψήφισμα όπως είπε ο σεβαστός Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. Ιερεμίας, θα έβλεπαν όλοι αυτοί τη χρηστότητα του έθνους. Ότι το έθνος αναπνέει ακόμη το Ζωοδότην Χριστό. Θα ήταν ένα ηχηρό μήνυμα στους άρχοντες, ότι παρόλες τις όσες νομοθεσίες και τεχνάσματα, όσος δυσβάστακτος και αν καταστεί ο νομοθετικός ζυγός της ίδιας τους της πατρίδας, θα δούνε πως ο κόσμος ζει, είναι εδώ και ελπίζει στον ΕΝΑ και ΜΟΝΟ Θεό, για χάρη του οποίου δίνουμε και τις ζωές μας.

Μάνα Ελλάδα, τα παιδιά σου είναι εδώ! Μπορείς να διώχνεις, μπορεί να τα βασανίζεις αλλά δεν γυρνούν την πλάτη στην Μάνα Πατρίδα. Και ξέρεις γιατί Ελλάδα;

Γιατί Ελλάδα μου εμείς μεγαλώσαμε υπό τον παλμό της Ορθοδοξίας, που έφερες τόσα χρόνια ως κόσμημα! Εμείς μεγαλώσαμε με τις αξίες ενός έθνους που σ’ έκαναν να ξεχωρίζεις στους αιώνες. Εμείς μεγαλώσαμε έχοντας στο προσκεφάλι μας την γλυκιά μας Παναγιά και τους εν Χριστώ αγίους. Εμείς Ελλάδα δεν φοβόμαστε το ζυγό! Εμείς Ελλάδα απαξιούμε το θεριό της Αποκάλυψης και δεν φοβόμαστε να τον αντιμετωπίσουμε! Όχι γιατί από μόνοι μας είμαστε άξιοι! Αλλά γιατί «…μεθ’ ημών ο Θεός…» και την στιγμή που ζούμε εν τω Θεώ, «…ἐν τῷ Θεῷ ποιήσωμεν δύναμιν, καὶ αὐτὸς ἐξουδενώσει τοὺς θλίβοντας ἡμᾶς…» Ψαλ. (59,14) Κανείς, μα κανείς δεν μπορεί να τα βάλει μαζί μας, ούτε όλες μαζί οι ορδές και οι δυνάμεις του διαβόλου δεν μπορεί να μας ακουμπήσουν. Ελλάδα μπορεί για σένα να πεθαίνουμε, γιατί εσύ το αποφάσισες ότι δεν μας χρειάζεσαι, αλλά Ελλάδα εμείς ζούμε από τώρα τη δική μας Ανάσταση. Ελλάδα μου ακόμα είσαι εκεί γιατί κάποια παιδιά σου, ακόμα προσεύχονται για σένα, παρά τις παραφροσύνες της δικής σου ηγεσίας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: